Mensaje de introducción

Nuestro proyecto consiste en:
· dar a conocer la problemática de la investigación del cáncer infantil
· dar a conocer el trabajo que se realiza en el laboratorio de investigación del cáncer infantil del Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona
· recoger fondos para impulsar esta investigación

jueves, 29 de octubre de 2015

6ª Nit Solidària “Ajuda’ns a Créixer”

El dissabte 28 de novembre l'Obra Social Sant Joan de Déu organitza la sisena edició del sopar solidari "Ajuda'ns a créixer". A través d'aquest esdeveniment, l'Hospital Sant Joan de Déu recapta fons per a la recerca sobre el càncer infantil que realitza el seu Servei de Oncohematologia. 



Com sabeu, les malalties minoritàries, altrament anomenades malalties rares, disposen de pocs recursos per a la seva investigació. No ens cansarem de dir-ho: el càncer infantil, també és una malaltia rara i necessita del suport de tots nosaltres per seguir avançant en el seu coneixement.

Veniu a la sisena Nit Solidària “Ajuda’ns a Créixer” i col•laboreu a fer possible el somni que tots compartim: que algun dia tots els nens i nenes que pateixin càncer el puguin vèncer.

No hi podeu faltar! Us hi esperem a tots.

Informació i reserves:

- Preu individual: 60€
- Preu reserva d'una taula (10 persones): 600€
Per fer una reserva (particulars), ompliu el següent formulari online.

Les empreses poden reservar i patrocinar taules corporatives. Per mes informació, contacteu amb l'Obra Social (Sra. Emma Perrier, email:emma.perrier@ohsjd.es).